Fuglekasse Fairbanks 32 mm

Fuglekasser i tre

Fuglekasser i tre

Vivaras fuglekasser av tre er av så høy kvalitet fordi de er grundig og nøye utarbeidet. Trevirket er alltid minst 18 mm tykt når dette er mulig, og målene er nødvendigvis satt for å passe fuglene best. Vivara forsøker også alltid å bruke FSC-tre der det er mulig. Dessuten er de utviklet av nederlandske eksperter på fuglevern.

Mer informasjon

Fuglekasse Fairbanks 32 mm
Artikkelnummer 936290119
kr 359,90
  • 4-6 dagers leveringstid
  • Gratis levering over 1500 kr
  • 35 års erfaring innen biologisk mangfold

Vårt nye hvitglaserte fuglekasse Fairbanks er svært romslig og har en hulldiameter på 32 mm, som passer til en rekke meisearter og andre mindre fugler. Tretaket er dekket med metall, noe som gjør reirkassen mer slitesterk, mens trebunnen bidrar til at reirkassen ikke blir for varm.

Reirkassen kan åpnes på den ene siden og rengjøres etter hekkesesongen. Rensingen bør gjøres i oktober når du kan regne med at det ikke lenger er noen hekkende fugler i reiret. En ren reirkasse er mer attraktiv for fuglene når de skal bruke den som ly og ly i de kalde vintermånedene.

Treflatene på dette fuglehuset er strøket med en vannbasert hvit glasur og dette i kombinasjon med det grå metalltaket gjør Anchorage til et pent tillegg til alle typer hager.

Det finnes flere varianter i denne serien av hvitglaserte reir.

Farge: hvitlasert tre / grå metalltak

Lengde
23cm
Bredde
16.5cm
Høyde
29.5cm
Inngangsåpning
32mm
Materiale
Metall, Tre
Skriv din egen produktanmeldelse
Bare registrerte brukere kan skrive anmeldelser. Logg deg på eller opprett en konto