Krussett Hagefugler 8 stk - Elwin van der Kolk

Artikkelnummer 97938
kr 349,90
 • Fri frakt over 800 kr
 • 3-5 dagers leveringstid
 • 35 års erfaring innen biologisk mangfold

Vakkert sett med krus med vanlige hagefugler. Elwin van der Kolks tegninger er en sann fryd å se på for alle fugleelskere. Med denne sett får du alle 8 krus til en gunstig pris. Et vakkert krussett med vanlige hagefugler. Serien inkluderer gjerdesmett, spettmeis, måltrost, rødstrupe, toppmeis, spurv, blåmeis og svarttrost.

Elwin van der Kolk er en nederlandsk kunstner som har vært fascinert av naturen i nærheten siden barndommen. Han brukte store deler av ungdommen med å studere fugler og male og tegne dem. I bildene sine ønsker han å vise naturen på en slik måte at den som ser verkene hans føler hvor vakkert og verneverdig vårt naturmiljø er.

De vakkert laget krusene er laget av benporselen (New-Bone-China). Porselenet brennes ved en temperatur på 1250 - 1300 °C. Beinaske er tilsatt fruktkjøttet, noe som gjør det ferdige porselenet lyst og gjennomsiktig. Det er et sterkt og slitesterkt porselen selv om det er tynt. Takket være disse egenskapene og det faktum at det kan produseres til en konkurransedyktig pris, blir beinporselen stadig mer populær.

Tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn

Farge
Hvit
Materiale
Porselen
Lengde
8.3cm
Høyde
8.4cm
Skriv din egen produktanmeldelse
Bare registrerte brukere kan skrive anmeldelser. Logg deg på eller opprett en konto

KUNDER KJØPTE OGSÅ

 1. Duo-paraply Fågelsiluetter
  kr 249,90
  Ikke på lager
 2. Holk Stockholm 28 mm
  kr 149,90
 3. Fettpiller med bær 1 kg
  kr 59,90