Vivara Fuglekasse Uke

Vivara Fuglekasse Uke

Vi ønsker å gi en halv million fugler et hjem denne vinteren! Vil du hjelpe oss?

Vi ønsker å gi en halv million fugler et hjem denne vinteren! Vil du hjelpe oss?

Fuglekasser i trebetong Woodstone®

Fuglekasser i trebetong Woodstone®

Når man hører ordet trebetong tenker man ikke akkurat på komfort, men for hagefugler er trebetong et veldig godt og slitesterkt materiale, som gir fuglene en behagelig hekkeplass. Blandingen av trefiber og betong gjør at temperaturen svinger mindre enn i en vanlig reirkasse. Dette er viktig spesielt i tiden når ungene blir oppdratt, da det øker sjansen deres for å overleve. På grunn av trebetongens isolerende egenskap vil reirkassen raskere nå tilstrekkelig temperatur om våren til at eggene kan klekkes. Det betyr at det er større mulighet for fuglene til å yngle en ekstra gang per år. årstid. Den grove strukturen i trebetongen gjør det lettere for ungene å komme seg ut av reiret. Materialet stabiliserer fuktigheten og er pustende, slik at det dannes mindre kondens i reirkassen. Trebetong er slitesterk og svært værbestandig. Reirkassene kan derfor vare i flere tiår.

Mer informasjon
Fuglekasser i tre

Fuglekasser i tre

Her vil vi gjerne slå på tromme for kvaliteten på reirboksene våre i tre. Vi hadde først og fremst øye med fuglenes behov da vi utviklet reirkassene. Derfor er ikke bare innflygingshullet, men alle dimensjonene på reirkassene tilpasset beboerne. I tillegg har også ornitologer bidratt med sine erfaringer. Så du kan være helt sikker på at våre reirkasser dekker alle fuglenes behov. • Utviklet i samarbeid med Vogelbescherming Nederland (som tilsvarer Danmarks Ornitologiske Forening) • Inngangshull og dimensjoner tilpasses den enkelte art • Solgt trevirke, hovedsakelig FSC-sertifisert • Utstyrt med åpning som letter rengjøringen • Solid produsert uten hull og sprekker • Dyrvennlig overflatebehandling

Mer informasjon
Fuglekasser i bjørk

Fuglekasser i bjørk

Disse fuglekassene av bjørkestammer er så naturtro at de smelter helt sammen med de naturlige omgivelsene. Dette er hekkeplasser som fuglene virkelig setter pris på. Ettersom det dreier seg om et naturlig produkt, kan det være små avvik med hensyn til mål.

Mer informasjon

Fuglekasser

Ved å henge opp en fuglekasse gir du fuglene et sted å hekke om våren og et sted hvor de kan søke ly når kulden kommer om høsten og vinteren. Våre fuglekasser oppfyller fuglenes krav til optimale dimensjoner, og de finnes i en rekk ulike stiler/materialer for at de også skal passe din smak. De er lette å sette opp og rengjøre, og kan brukes i flere leveområder. Dessuten har vi hatt ornitologer som rådgivere når vi har utformet fuglekassen.

Fuglekasser i tre

Vivaras fuglekasser av tre er av så høy kvalitet fordi de er grundig og nøye utarbeidet. Trevirket er alltid minst 18 mm tykt når dette er mulig, og målene er nødvendigvis satt for å passe fuglene best. Vivara forsøker også alltid å bruke FSC-tre der det er mulig. Dessuten er de utviklet av nederlandske eksperter på fuglevern.

Fuglekasser i bjørk

Disse fuglekassene av bjørkestammer er så naturtro at de smelter helt sammen med de naturlige omgivelsene. Dette er hekkeplasser som fuglene virkelig setter pris på. Ettersom det dreier seg om et naturlig produkt, kan det være små avvik med hensyn til mål.

Fuglekasser i trebetong

Disse fuglekassene er fremstilt av vår egne holdbare WoodStone®-trebetong. Dette naturlige og solide materialet som både isolerer og puster, gir hagens fugler komfortable reir. De gir større sjanse for vellykket hekking, ekstra beskyttelse mot reirplyndrere, lang holdbarhet og 10 års garanti. Dessuten har de også fått toppresultat i tester som er gjort av fugleeksperter.

Outlet

Ulike fuglearter har ulike krav til hvordan hullet i fuglekassen skal være. Noen fugler foretrekker et rundt hull med en diameter på 28 mm til 34 mm, mens andre foretrekker en oval åpning eller en halvåpen fuglekasse.

Fuglekasse 28 mm

Fuglekasse 28 mm

Blåmeis, svartmeis, sumpmeis, musvåg, skogspurv og fluesnapper.

Fuglekasse 28 mm
Fuglekasse 32 mm

Fuglekasse 32 mm

Ormvåk, lompmeis, spett, fluesnapper og gråspurv.

Fuglekasse 32 mm
Fuglekasse 34 mm

Fuglekasse 34 mm

Gråspurv, skogspurv, spett, fluesnapper og rødstjert.

Fuglekasse 34 mm
Fuglekasse halvåpen

Fuglekasse halvåpen

Rødstrupe, gråfluesnapper, tornfugl, vipstjert og svarttrost.

Fuglekasse halvåpen
Tilbehør

Tilbehør

Ved hjelp av våre dekkplater kan du redusere åpningen i en fuglekasse av tre og hindre en hakkespett i å komme inn gjennom tilløpshullet.

Tilbehør
Alle Fuglekasser

Alle Fuglekasser

Tilgjengelig i en rekke stiler/materialer.

Alle fuglekasser
live-webkameraer

live-webkameraer

Vi håper du liker å se webkameraene våre levert av Beleef de Lente-prosjektet med tillatelse fra Vogelbescherming Nederland. Derfor kan noen flerspråklige meldinger dukke opp fra tid til annen.

live-webkameraer