Fuglemater Christallo (Resirkulert HDPE)

Fuglemater Christallo (Resirkulert HDPE)
Artikkelnummer 936540119
kr 399,90
  • 4-6 dagers leveringstid
  • Gratis levering over 1500 kr
  • 35 års erfaring innen biologisk mangfold

Mississippi fôrhuset er en av de mest verdsatte modellene i vårt sortiment. Derfor har vi nå produsert den i en variant som heter Christallo, fra resirkulert og ny HDPE (polyetylenplast med høy tetthet). Dette gjør denne favorittmodellen ekstra gjennomtenkt fra et miljømessig synspunkt, ettersom et syntetisk materiale faktisk har fått et nytt liv og ikke belaster avfallshåndtering. Den dagen fôrhuset har gått ut, vil det selvfølgelig også være mulig å resirkulere det igjen.

Materialets utseende er vanskelig å skille fra ekte tre, men det har flere fordeler. Det råtner ikke, det er rovdyrsikker, er UV-bestandig og falmer derfor ikke på grunn av sollyset. Dette miljøvennlige materialet er slitesterkt og vannavvisende, noe som gjør det slitsterk. Vivara gir derfor 5 års garanti. Du vil ha gleden av å invitere fuglene til å mate fra denne modellen, og du vil også bidra til miljøet.

For å fylle på mat, skyver du enkelt taket fremover. Snart vil du kunne se fuglene sitte og spise på dette fôringshuset.

Lengde
17cm
Bredde
12cm
Høyde
28cm
Materiale
Resirkulert plast (HDPE)
Skriv din egen produktanmeldelse
Bare registrerte brukere kan skrive anmeldelser. Logg deg på eller opprett en konto