Fuglefrø godbiter 2,5 kg

Fuglefrø godbiter 2,5 kg
Artikkelnummer 240470119
kr 179,90 kr 71,95 per 1 kilo
  • 4-6 dagers leveringstid
  • Gratis levering over 1500 kr
  • 35 års erfaring innen biologisk mangfold

Småfugler er en stor kilde til glede i livene våre, og derfor er det viktig å sørge for å ta godt vare på dem i hagen. For å holde seg sunne og i god form har mindre fugler som rødstruper, blåmeis og jernspurv behov for mat i porsjonstørrelse, full av næringsrike ingredienser som øker energinivået. Vår oppskrift på Fuglefrø-godbiter er utviklet av en av våre egne kunnskapsrike fugleentusiaster. Derfor er vi sikre på at de små hagefuglene dine kommer til å elske dem.

Fuglefrø-godbitene inneholder minipellets av nyretalg som gjør at småfugler enkelt får i seg de kaloriene de trenger. I tillegg inneholder de solsikkehjerter i små biter, solsikkefrø, tørkede melbiller og oppstykkede peanøtter – alt dette er veldig sunt for små fugler. Vi er overbevist om at fugler vil kommende strømmende til fuglekassen din for å nyte denne blandingen!

Pakkestørrelse
2.5kg
Kalorier (per 100g)
465
Sammensetning

Mini pellets (vetemjöl, talg, vetestärkelse, solrosfrön , jordnötsmjöl, torkade mjölmask, vinbär, livsmedelsfärg), hackade jordnötter, skalad och krossad havre, gul hirs, krossad majs, solroskärnor, hackade solroskärnor och vegetabilisk olja

Analysert innhold

17.1% råprotein, 29.6% råfetter, 3.3% råfiber, 3% mineralämnen 

Skriv din egen produktanmeldelse
Bare registrerte brukere kan skrive anmeldelser. Logg deg på eller opprett en konto